فروش سهام MTN در گروه اسنپ

فروش سهام MTN در گروه اسنپ: «راب شوتر» مدیرعامل شرکت MTN اواخر هفته گذشته اعلام کرد این شرکت قصد دارد از بازار خاورمیانه خارج شده و در بازار آفریقا متمرکز شود. حال «رالف موپیتا»، مدیر ارشد مالی MTN اعلام کرده با اینکه اسنپ در بازار حمل و نقل مسافر آنلاین در ایران بازیگر اصلی است و رکورد ۲ میلیون سفر روزانه را در اختیار دارد، اما کسب‌وکاری نیست که به هسته‌ی اصلی MTN نزدیک باشد. هنوز مشخص نیست دقیقا برنامه‌ی MTN برای فروش سهامی که در گروه اسنپ دارد چه خواهد بود. اما مسئله مهم اینجاست که در چند سال اخیر و تشدید تحریم‌ها، خروج پول از ایران برای این شرکت تبدیل به کاری سخت شد. اگرچه MTN توانسته بود پیش از دور جدید تحریم‌های آمریکا علیه ایران و سیاست‌های جدید ترامپ علیه ایران (یعنی تا ماه می ۲۰۱۸) حدود یک میلیارد دلار از سرمایه خود را ایران خارج کند.

موپیتا اعلام کرده که آنها هم‌اکنون ۴۳ درصد سهام اسنپ را در اختیار دارند. مدیرعامل ایرانسل در مهر ۹۸ گفت که نزدیک به ۶۰ درصد از سهام گروه اسنپ متعلق به «MTN و ایرانسل» است:

«طبیعتاً با راهبری و مدیریت مجموعه ایرانسل، این سرویس‌ها در داخل کشور توسعه پیدا می‌کند. مجموعه اسنپ در بحث سرویس حمل‌ونقل سرویس مناسبی می‌دهد و روزانه ۲ میلیون سفر دارد و ۱.۵ میلیون راننده ثبت نام شده در این پلتفرم وجود دارد و در خود اسنپ بیشتر از ۱۳۰۰ نفر مشغول به کار هستند.»

او اعلام کرد که بر اساس ادعای خود اسنپ، این تاکسی اینترنتی ۸۰ درصد سهم بازار این حوزه را در اختیار دارد. به گفته «بیژن عباسی آرند» گروه اسنپ متشکل از چندین تیم بوده که آخرین آمار هر یک از این مجموعه‌ها توسط وی اعلام شد؛

گروه اسنپ

گروه اسنپ

گروه MTN به دنبال واگذار کردن دارایی‌های فرعی و یکپارچه کردن فعالیت‌هایش و تهیه نقدینگی برای کاهش بار بدهی خود است. اسنپ که بر اساس تعداد سفر، در میان ۵ تاکسی آنلاین بزرگ دنیا قرار می‌گیرد، از معدود استارتاپ‌های ایرانی است که ترکیب سهامداران بین‌المللی و ایرانی در شکل‌گیری آن نقش داشته‌اند. گروه MTN و هایپراستار از سرمایه‌گذاران اسنپ هستند، هرچند همیشه عنوان شده که «راکت اینترنت» هم در بین سهام‌داران خارجی اسنپ است،‌ اما این شرکت در سال‌های اخیر بارها این موضوع را تکذیب کرده است.

منبع خبر: دیجیاتو (Bloomberg)

سایت آیسل
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

سایت آیسل
Average rating:  
 1 reviews
by سهیل on سایت آیسل

بنظر میاد که ام تی ان آفریقای جنوبی دیگر قادر به پشتیبانی نمایندگی های خاورمیانه اش نیست. البته این به نفع ایرانسل هست و میتونه مستقل کار کنه.

Author: user1

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *